Algemene voorwaarden Budion

Bij elke overeenkomst tussen u en Budion gelden onze algemene voorwaarden. Hieronder vind je onze algemene voorwaarden in duidelijke taal uitgelegd.

Contactgegevens

Om onze diensten te kunnen leveren hebben we de juiste contactgegevens van je nodig. Deze staan opgeslagen in uw account. Indien er iets in uw situatie veranderd dienst u deze wijzigingen door te geven aan ons door uw gegevens te wijzigen.

Diensten

We doen ons best er voor te zorgen dat jouw diensten altijd maximaal presteren en bereikbaar zijn. Toch moeten wij af en toe onderhoud plegen om de maximale veiligheid te garanderen. Vaak zal je hier niets van merken, maar toch kan het voorkomen dat je diensten tijdelijk niet beschikbaar zijn. Dit proberen we je altijd tijdig te laten weten in uw account.

Bij het plaatsen van content op je website of app ben je zelf verantwoordelijk. Installeer je plugins? Ook dan ben je zelf verantwoordelijk voor het updaten hier van.

Mocht er iets finaal mis gaan met uw website of app is er vaak een backup terug te zetten. Wij maken regelmatig backups voor onze klanten. Dit gebeurd automatisch 1x per dag. Het kan zo zijn dat daardoor niet alle content terug te vinden is in deze backup wanneer je die zelfde dag hebt gesleuteld aan je website of app. Hier zijn wij niet verantwoordelijk voor.

Misbruik

Natuurlijk mag je zelf bepalen wat je met je website of app doet, maar is het natuurlijk niet de bedoeling dat je onze servers in gevaar brengt. Wanneer je ons, jezelf of de rechten van anderen schendt of de wet overtreedt kunnen wij of de rechter je account op non-actief laten zetten. Ook kunnen wij uw persoonsgegevens vrij geven aan de persoon wiens rechten zijn geschonden.

Rechten

Alle eigendomsrechten zoals teksten, logo’s, foto’s of video’s die je hebt geupload op ons netwerk zullen eigendom blijven van jou. De eigendomsrechten van de door jou bestelde producten blijven eigendom van Budion.

Opzeggen

Op website’s en apps zit automatisch een contract van 1 jaar. Na het einde van dit jaar verlengt u uw contract opnieuw met 1 jaar.

Het is mogelijk uw contract op te zeggen. Hou wel rekening met ons opzegtermijn (30 dagen) .

Vergeet niet uw gegevens en/of backups te downloaden voor de einddatum van uw contract. Deze zullen worden verwijderd na afloop van uw contract.

 

Toch besloten bij Budion te blijven? De deur blijft bij ons altijd open staan!